We kennen het allemaal: Er is een probleem of er is iets wat niet doelmatig werkt. Eigenlijk weten we wel dat er diverse oplossingen zijn om dit te kunnen verhelpen. Maar we schuiven het vooruit, want we hebben of geen tijd en/of nog geen idee hoe we dit aan moeten pakken.
En dan blijft het jaren liggen, totdat er wellicht een escalatie plaatsvind. Op dat moment moet het met crisismanagement worden opgepakt. En wanneer het dan gerealiseerd is, dan kunnen we na afloop zeggen dat we dit probleem veel eerder hadden moeten oplossen, want dan zien we pas hoe inefficiƫnt de oude werkwijze was.

Als het bovenstaande plaatsvind in het speelveld van declaraties, voorschotten en kassen, lees dan even verder. Want dit is nu typisch een situatie waarbij het kortstondig inhuren van een professional van Care for Cash de beste uitkomst kan bieden. Wij kennen de markt van het declareren, het betalingsverkeer en de volledige digitale verwerking van boekingen en bonnen tot in jullie boekhoudsysteem.

Het is niet alleen de kennis van de systemen, maar juist een grote focus op het meenemen van de medewerkers die met deze tools gaan werken vanuit dit project.
Zij mogen meedenken, het gaan testen en een beoordeling geven voor een [GO], [Go,mits[ of [NO-GO]. Ook maken we met elkaar voorafgaand aan de pilot de handleidingen en de procedures voor het aanmelden en het muteren.
Vanuit deze betrokkenheid ontstaan projecten met draagkracht! Daar heeft iedereen voordeel van!