Care for cash

Opdrachten

Sinds de oprichting (maart 2016) is Care for Cash bij de volgende klanten aan de slag (geweest) voor een grote verbetering in hun zakelijke betalingsverkeer op de locaties.


Bij Pieter van Foreest in Delft het digitaliseren kasstromen in een cashless omgeving.
Uitgaand is volledig afgerond. Nu focus op inkomende gelden en het volledig STP verwerken daarvan.


Onderzoek naar internetbetalingen en digitale afwikkeling op locaties van Stichting Koraal in Sittard.Digitaliseren binnenkomende en uitgaande kasstromen in een cashless omgeving voor Vereniging Humanitas in Amsterdam.


Als extern projectleider bij Radboudumc – Nijmegen deelnemen in twee cash management opdrachten. Creditcards en betaalpassen beschikbaar maken in Declaree.


Als extern projectleider verantwoordelijk voor de selectie en implementatie van de combinatie bunq – BIZON Software. En vervolgens migratie van BIZON naar bunq-ProActive Spend Cloud. Stichting Radar in Maastricht op weg geholpen naar een cashless omgeving.


Als extern projectleider betrokken bij selectie en implementatie van het project “Werken zonder contant geld” bij Stichting Amerpoort in Baarn.


Bij SVRZ in Middelburg als extern projectleider verantwoordelijk voor implementatie bunq-ProActive bij al hun zorglocaties voor eind 2019.


Als extern projectleider aangetrokken voor implementatie cashless locaties bij Jeugdformaat en Schakenbosch. Van 80% cash naar 100% cashless.


De tweede opdracht bij Gemiva-SVG in Gouda. Na het selectieproces wilden zij overgegaan naar de implementatie van Bunq-ProActive . Hierin betrokken als extern deskundige voor het cashless maken van de locaties.


In een jaar tijd de organisatie met contant geld en veel handmatige administratieve handelingen getransformeerd naar een cashless organisatie met volledige digitale afhandeling. Naar volle tevredenheid bij de Haardstee in Leiden.


Als extern projectleider een selectie- en implementatieproces aansturen voor nieuwe betaalvormen om daarmee in 2018 een cashless organisatie neer te zetten. Een schitterende uitdaging om een organisatie met veel contant geld om te zetten naar een cashless organisatie.


Project begon met een paar uur advieswerk bij B&A Groep in Den Haag. Daarna verder met een selectieproces, gevolgd door een implementatieproces. De verwachting was dat binnen een halfjaar de nieuwe werkwijze geĆÆmplementeerd zou zijn. dat is geheel gelukt. Naar tevredenheid van de opdrachtgever.


Een implementatieproces om alle bankpassen op 900 locaties in heel Nederland te vervangen door een beter alternatief; de Prepaid card. Een omvangrijke klus in een sterk veranderende omgeving van financiĆ«le systemen bij ’s Heeren Loo in Amersfoort


De eerste opdracht mocht ik uitvoeren bij Gemiva-SVG in Gouda. Een selectieproces om te kijken naar een alternatief voor hun huidige bankpassen. Binnen de oorspronkelijke begroting een data-analyse gedaan op het betalingsverkeer van hun locaties. De aanpak en het resultaat verschafte GEMIVA-SVG voldoende inzicht voor hun volgende stappen.