Care for Cash is gestart in 2016 en heeft in de afgelopen jaren veel klanten begeleid in veranderingsprocessen naar digitale kassen zonder contant geld.
Vanuit mijn ervaring in Cash & Custody management gedurende vele jaren bij diverse banken goede ervaringen opgedaan in Support, ICT, Consultancy, Sales en het koppelen van data (STP = Straight Through Processing).

Vanuit mijn laatste functie bij de bank als Consultant Cash Management zag ik de worsteling (toen binnen het werkterrein van de zorginstellingen) met declaraties, voorschotten, contante gelden en inefficiĆ«nte verwerking van gegevens.  Met de aanpak van Care for Cash veel veranderprojecten naar tevredenheid afgerond (zie referenties)
Maar ook (middel)grote bedrijven met veel ambulant personeel worstelen met dezelfde problemen om de zakelijke  kleine aankopen snel, veilig en doelmatig af te handelen.
Daarom nu in 2021 de focus breder getrokken ook deze bedrijven te gaan bijstaan om deze processen te verbeteren.
Het doel is om contante gelden in uw organisatie te minimaliseren en administratieve taken voor uw personeel tot een minimum te beperken. Dit levert efficiency en besparingen op. En een duidelijke win-win voor ondernemer en medewerkers.