Na ruim 30 jaar ervaring te hebben opgedaan in het bankwezen, heb ik mijn hart gevolgd als zelfstandig ondernemer voor de Zorgsector.
Waar komt die passie vandaan?

Deze passie is ontstaan door mijn zus Jacqueline. Een geweldige jongere zus met Downsyndroom. Zij heeft mij anders naar de wereld van de zorg laten kijken. Toen ik in 2009 bij ABN AMRO de kans kreeg om als consultant Cash Management in de zorgsector te gaan werken, heb ik dat direct gedaan. Ik was in die tijd naast mijn werk betrokken om een begeleid wonen-huis voor mijn zus en 18 andere mensen met een beperking in onze woonplaats te realiseren. Inmiddels is dit mooie project “BenThuis” gerealiseerd en woont Jacqueline er al jaren met veel plezier. De positieve energie die bewoners aan je teruggeven is met geen pen te beschrijven. Deze wisselwerking geeft veel enthousiasme om mijzelf voor deze doelgroep in te zetten. Zo ben ik naast mijn werk ambassadeur geweest van ABN AMRO Foundation; mensen met bijzondere gaven prachtige kerstrelatiegeschenken laten maken en voor hen een blindentribune gerealiseerd bij het WTT-tennistoernooi. Ook het mogelijk maken van cashless werken op zorglocaties is vanuit mijn passie voor deze groep mensen ontstaan.
Werken vanuit je hart geeft veel energie om naar betere oplossingen en omstandigheden te zoeken. Daarom ben ik dit werk gaan doen.
Mijn betrokkenheid heb ik verder vormgegeven door de “Stichting Cash voor Care” te realiseren. Deze stichting zet zich in om mensen met een beperking meer lichamelijk te laten bewegen en sporten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Special Obstacle Run van zorgboerderij Griftenstein in De Bilt. Een jaarlijks terugkerende happening voor mensen met een beperking.